Top Page

Видео покер : представяне

: Бонус : %

Среща между игрални автомати и маса покер, видео покер е необходима, тъй като 90-те години като един от най-популярните игри в света на онлайн и офлайн казино.
Net2Bet предлага в тази категория богат избор от варианти. Всички класиците са отговорили на поканата. Така че можете да се отдадете на Валета или по-добре, Deuces Wild, Joker Poker или на всички американски и по-специално.
Има и други забавни версии, въпреки че по-малко известни като пирамида покер и Five Card Draw.
При възпроизвеждане на видео покер, трябва да се постигне по-различна форма плащат ръце. Те се основават на тези от таблицата Poker, тоест двойката, два чифта, три от един вид, апартамент, цвят, пълен, квадрат, стрейт флъш и роял флъш.
За да се постигне форма една от тези ръце, имате 2 карти дистрибуции. Наистина, след като залага парите си, вие получавате по 5 карти. След това трябва да изберете тези, които искате да запазите и тези, който искате да промените. Последните след това се заменя с нов. Ако имате по това време печеливша ръка, вие печелите пари при плащанията на масата.
Вариантите, които предлагаме, осигуряват достатъчно различен опит игри. Така че, опитайте се да ги всички и след това да се определи кой предпочитате.